Ce costume de baie dama se poartă în 2020

Iată că vara se apropie cu pași repezi și a venit momentul să ne pregătim pentru vacanțe. Indiferent că alegem o vacanță la mare sau la munte, nu strică să ne luăm niște costume de baie dama noi, pentru a fi sigure că vom avea o vacanță minunată.

Dar, ce fel de costume de baie se poartă în 2020? Să fie cele dintr-o bucată sau din două piese? Cu talie înaltă sau cu bikini? Veți afla în rândurile de mai jos.

Costumele de baie dintr-o singură piesă, în trendul verii 2020

Încă de vara trecută, trendul costumelor de baie dintr-o singură piesă a început să ia avânt. Sunt sexy și în același timp decente, ascunzând și anumite părți ale corpului pe care nu vrem să le expunem. Sunt potrivite pentru orice tip de siluetă și pot fi purtate atât la mare cât și la o petrecere la piscină, unde vrem să arătăm bine și să ne simțim în largul nostru în același timp.

Cele mai citite articole

Putem alege un costum de baie dintr-o singură piesă pe negru, cu decupaje, cum este cel din poză și cu siguranță vom fi o apariție oriunde vom alege să îl purtăm. Sau putem opta pentru un model floral sau cu buline, mai vesel, cu care ne vom simți minunat la plajă, cu un cocktail în mână.

Pe lângă costumele dintr-o singură piesă, în vara anului 2020 se poartă și costumele cu talie înaltă. Acestea dau o eleganță și o ținută aparte oricărei femei și totodată oferă încredere în ea și în corpul său. Pe Nouamoda.com am găsit o mulțime de modele de costume de baie cu talie înaltă minunate, iar un mare avantaj este că se poate plăti la livrare.  Mi-a atras atenția acest model alb – negru, o combinație de efect oricând.

Voi ce fel de costume de baie preferați? Alegeți ce se poartă sau optați pentru ce vă stă bine, indiferent de modă?

Cele mai citite articole

CATEGORIE
Distribuie articolul: