Despre anvelopele Pirelli

Despre anvelopele Pirelli

De peste o suta de ani, anvelopele Pirelli au fost considerate meritat unele dintre cele mai bune anvelope sportive. In tot acest timp, masinile ”incaltate” in anvelope Pirelli au obtinut victorii demne la diferite raliuri si curse. Si in zilele noastre Pirelli isi pastreaza traditiile. Dupa cumpararea anvelopelor Pirelli, vei avea o ocazie unica de a te bucura de controlul deplin al masinii tale. In tara noastra, anvelopele Pirelli sunt populare datorita calitatii superioare si obtinerii unui control complet asupra masinii pe sosea. Gama de anvelope Pirelli este una dintre cele mai cuprinzatoare din industrie si include anvelope pentru masini si camioane, masini sport, SUV-uri, autobuze, motociclete si vehicule speciale. 

Astazi, Pirelli este unul dintre liderii productiei de anvelope premium. Anvelopele de inalta tehnologie ale companiei, sunt utilizate ca echipamente primare pentru modele de masini de lux, cum ar fi Ferrari, Lamborghini, Porsche, Aston Martin, Maserati, McClaren si multe altele. Toate produsele Pirelli combina cele mai noi tehnologii si cunostinte obtinute prin participarea la competitii sportive precum Formula-1, Campionatul Mondial de Superbike, precum si cooperarea cu producatorii de automobile de top. Fiabilitate, manevrabilitate, economie, durabilitate, inalta calitate sunt principalele caracteristici care, conform multor proprietari de masini din lume, disting anvelopele Pirelli  de anvelopele altor producatori.

Anvelope de vara Pirelli

Anvelopa Pirelli PZero este un model de mare viteza care satisface cele mai multe cerinte ale consumatorilor. Aceasta anvelopa este special conceputa pentru masini sport puternice si de prestigiu. Pe parcursul productiei sale, specialistii companiei au incercat sa realizeze cele mai bune caracteristici necesare in timpul deplasarii la viteze mari. Anvelopa este proiectata in principal pentru a fi utilizata pe suprafete de drum greu. Ofera un nivel sporit de confort atunci cand conduci la viteze mari, control fiabil si functionare linistita. Caracteristicile tehnice excelente asigura siguranta in trafic si o aderenta ridicata cu o mare varietate de suprafete rutiere. Banda de rulare exclusiv conceputa in forma de „Z”, cu umarul rotunjit si imaginea unui scorpion galben, ofera anvelopei un aspect atractiv, ceea ce o face ideala pentru reglarea masinii.

Anvelope Pirelli – Puternice si sigure

Anvelopa Pirelli combina siguranta si stilul Pirelli. Aceasta tehnologie este folosita in prezent pentru cele mai puternice vehicule cu tractiune pe patru roti. Trei canale masive de drenare indeparteaza rapid apa din zona de contact, crescand caracteristicile de tractiune atunci cand conduci pe suprafetele umede ale drumului. O mare atentie a fost acordata imbunatatirii sigurantei si fiabilitatii, care sunt pur si simplu necesare atunci cand conduci cu viteze mari. Prin urmare, a fost utilizata o carcasa armata speciala in anvelopa, permitand ca aceasta sa reziste la sarcini mari. Un sistem de lamele special conceput, a crescut tractiunea si a redus efectul de sunet atunci cand conduci. Toate aceste caracteristici excelente au facut ca anvelopele Pirelli sa fie foarte populare in randul conducatorilor auto, care doresc sa se simta in siguranta si sa controleze pe deplin situatia de pe drum.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

CATEGORIE
Distribuie articolul: