3 rochii elegante pentru evenimente de zi

Se apropie perioada evenimentelor și trebuie să avem grijă să nu ne lipsească din garderobă câteva rochii elegante noi. Fie că vorbim despre o nuntă, un botez sau o petrecere la muncă, trebuie să facem diferența între ținutele elegante, de seară și cele de zi. Ziua nu prea este potrivit să ne îmbrăcăm cu rochii super elegante, cu paiete sau foarte pretențioase.Tocmai de aceea,trebuie să alegem rochii elegante de zi, de preferat scurte sau de lungime medie, pentru a fi sigure că strălucim cu adevărat la evenimente.

Azi vreau să vă arăt trei modele de rochii elegante de zi, găsite pe Nouamoda.com, la prețuri  foarte avantajoase. Toate trei costă mai puțin de 400 de lei împreună.

3 rochii elegante de zi

Rochie mov până la genunchi

Rochia asta este de o eleganță aparte, atât datorită modelului, cât și a lungimii. Poate fi folosită și la evenimente, dar și la serviciu sau la o întâlnire bussiness. Cordonul din talie o pune în evidență, accentuând silueta clepsidră și punând în evidență talia și bustul. Pe site poate fi găsită în o mulțime de culori, inclusiv un galben îndrăzneț, pentru femeile care au curaj să iasă puțin din tipare.

Cele mai citite articole

Rochie roșie tip pardesiu

Această roșie este mai mult office, dar poate fi adaptată cu brio și pentru evenimente de zi cum ar fi un botez sau o petrecere la firmă. Cu siguranță la orice întâlnire de afaceri ai participa îmbrăcată așa, ai avea mai multă încredere în tine și în puterile tale.  Roșul este o culoare puternică, îndrăzneață, care trebuie purtată cu încredere și stil. Cu siguranță vei fi o apariție în această rochie.

Rochie midi alb-negru

Combinația alb-negru va fi mereu elegantă, indiferent de situație. Pusă și într-o astfel de rochie midi, pe corp, este absolut senzațională. Umerii căzuți dau și ei un plus de femininate rochiei, care este o alegere perfectă pentru un eveniment de zi. Bineînțeles, ai nevoie de puțină prestanță să poți purta un astfel de model.

Cele mai citite articole

CATEGORIE
Distribuie articolul: