Unde ma pot plimba cu un hoverboard electric

Unde ma pot plimba cu un hoverboard electric

Un hoverboard electric reprezinta astazi ultima cucerire in materie de deplasare urbana. Cel putin, este un accesoriu destul de accesibil pentru posibilitatile actuale, avand in vedere ca la nivel tehnologic ar putea fi implementat inclusiv transportul usor aerian. Insa, pentru o plimbare de agrement prin parc sau pe o alee putin circulata, un hoverboard de 6.5 inch electric pare alegerea cea mai la indemana.

Dispozitivul este unul destul de compact, astfel incat sa nu reprezinte un efort prea mare pentru tine atunci cand il transporti. Acesta poate fi transportat pur si simplu in mana sau, daca avem de mers distante mai lungi, exista la vanzare inclusiv huse pentru hoverboard-uri electrice, special confectionate. Nu in ultimul rand, acesta poate comunica eficient cu alte dispozitive smart pe care le avem mai intotdeauna la noi, precum telefoane, tablete sau iPod-uri.

De pe acestea putem rula muzica dorita, fara a mai avea nevoie de casti, intrucat dispozitivul este dotat cu boxe incorporate proprii. Date fiind aceste aspecte, ne punem intrebarea daca hoverboard-ul electric va putea inlocui vreodata clasica bicicleta sau trotineta. Mai mult, care sunt posibilitatile reale de deplasare cu acest dispozitiv, care la prima vedere pare mai mult o jucarie. Despre toate acestea vom vorbi in randurile ce urmeaza.

Parcurile sunt binevenite

In primul rand, un hoverboard este destinat plimbarilor in aer liber, de preferat fiind in parcuri si pe alei pietonale, pe care accesul masinilor sa fie interzis. Este de preferat ca aceste parcuri sa fie cu alei asfaltate, pavelele inducand o serie de vibratii care, in timp, pot dauna anumitor componente de ordin mecanic. De asemenea, ne putem orienta si spre pistele de biciclisti, in cazul in care acestea sunt putin circulate, cu luarea masurilor de precautie necesare. Nu in ultimul rand, putem folosi chiar trotuarele, daca avem grija sa nu ne deplasam cu viteza si sa nu deranjam ceilalti pietoni.

Cele mai citite articole

La plimbare prin mall

Un alt loc ideal de plimbare pentru hoverboard sunt mall-urile. Fie ca ne deplasam pe aleile aferente acestora, fie in interior, un hoverboard electric poate fi un accesoriu util pentru lungile sesiuni de cumparaturi la care procedeaza sotiile sau prietenele noastre. Astfel, putem exersa in voie mersul pe acest dispozitiv, mai ales ca marile centre comerciale beneficiaza de suprafete netede, mozaicate, pe care plimbarea devine o adevarata placere, in lipsa vibratiilor suparatoare de pe alei.

Scoala pare mai frumoasa de pe hoverboard

Nu in ultimul rand, putem alege hoverboard-ul inclusiv pentru mersul la scoala. Aici, un hoverboard are avantajul ca nu mai are nevoie de loc special de depozitare in afara unitatii de invatamant, putand fi transportat si depozitat inclusiv in clasa, pana la finalul orelor. Aceasta cu conditia de a avea acceptul scolii, bineinteles, si de a nu incerca sa ne dam mari in fata colegilor de clasa prin pauze.

Poti merge inclusiv la job

Nu in ultimul rand, putem alege sa ne deplasam cu un hoverboard electric inclusiv la serviciu. Indiferent ca suntem la tinuta casual sau la costum, dispozitivul ne ofera confortul necesar, scurtand substantial timpul petrecut in trafic prin deplasarea pe trotuar sau chiar pe pistele de biciclisti.

Cele mai citite articole

CATEGORIE
Distribuie articolul: