Recomandări esențiale pentru a împrumuta online în siguranță

Recomandări esențiale pentru a împrumuta online în siguranță

Creditele rapide sunt instrumente de împrumut extrem de accesibile. De aceea, oferta este foarte variată, iar creditorii nebancari foarte numeroși. Nu toate ofertele sunt în avantajul unui client. De aceea, atunci când accesezi online un împrumut urgent, amintește-ți de aceste recomandări:

  • Verifică întotdeauna dacă respectivul creditor figurează în Registrul General sau în Registrul Special al BNR – prezența creditorului în evidența Băncii Naționale a României este o garanție că instituția este una monitorizată de autoritățile competente;
  • Oferta prezentată trebuie să fie una completă, din care să nu lipsească datele financiare legate de dobânda de penalizare sau de comisionul care trebuie achitat pentru rescadențarea împrumutului. Aceste elemente trebuie prezentate sub o formă procentuală sau fixă, cu valori clare, astfel încât beneficiarul să știe cum îi poate influența suma care urmează a fi rambursată;
  • Împrumutul fără dobândă nu este un tip de credit nepurtător de plăți suplimentare, așa cum ai crede – dacă ai depășit data scadentă, dacă ai întârzieri la plată ori soliciți o prelungire a creditului, atunci o să plătești dobânda normală a creditului. Așadar, împrumut cu zero % dobândă se aplică doar dacă nu ai solicitat niciun alt credit respectivului creditor și îți plătești împrumutul la timp.
  • Rambursarea împrumutului trebuie efectuată cât mai rapid – având în vedere că nu se percepe comision pentru plata anticipată și dobânda se calculează pe zile, este în avantajul tău să returnezi banii cât mai repede. Setează-ți ca termen de plată ziua de salariu și plătește de îndată ce ai primit remunerația lunară pentru muncă prestată de tine.

Împrumuturile urgente online sunt de mare folos oricărei persoane care are nevoie de bani. Cu atât este mai util dacă îl alegi pe cel mai potrivit și dacă dai banii înapoi la termen!

Sursă: crediterapide24.ro

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

CATEGORIE
Distribuie articolul: