Mașini de gheață sub tejghea sau de blat? Ce să aleg?

Mașini de gheață sub tejghea sau de blat? Ce să aleg?

Există multe modelele de mașini de gheață la distribuitorii de echipamente frigorifice pentru HoReCa.

Mașini de gheață sub blat

Aparatele de fabricat gheață ce se pot poziționa sub tejghea sau blat au un profil scăzut și măsoară sub 100 cm în înălțime. Pentru a economisi spațiu, practic toate aceste mașini sunt unități autonome. 

Aceste tipuri de mașini de gheață sunt proiectate să se potrivească sub blatul sau tejgheaua unui bar. Spre deosebire de recipientele de sub bar cu gheață cumpărată, care trebuie reumplute repetat pe tot parcursul zilei, barmanii și alți membri ai personalului au acces imediat la propria aprovizionare cu gheață.  

Unele aparate de produs gheață de sub tejghea, au recipiente de stocare temporară a gheții care sunt ușor accesibile inclusiv pentru persoanele în scaune cu rotile.   

Mașini de fabricat gheață de blat 

Mașinile de gheață de blat sunt proiectate în așa fel încât să se potrivească deasupra unui blat sau, mai frecvent, pe tejgheaua unui bar, astfel încât personalul să aibă acces ușor la gheață. Există câteva modele de aparate frigorifice de acest gen pe piață care au rate de producție de gheață relativ scăzute, dar suficiente pentru un schimb.

Multe unități de blat care produc gheață de calitate comercială aruncă gheața direct într-un recipient special, fie prin apăsarea unui buton, fie prin acționarea unei pârghii. În general, aceste tipuri de echipamente sunt mult mai igienice, deoarece personalul și clienții nu trebuie să recupereze gheața și s-o depoziteze în alt vas manual.   

Aceste tipuri de mașini de gheață sunt foarte populare în stațiile de autoservire, magazinele fast food și alte unități de luat masa rapid casual. Aparatele de gheață de blat sunt, de asemenea, o completare excelentă pentru sălile de relaxare de la birou, unde mulți oameni au acces la gheață.   

Alege tipul potrivit de mașină de gheață care funcționează pentru tine!

Indiferent de echipamentul de fabricat gheață pe care îl alegi, asigură-te că este cea mai bună opțiune pentru afacerea ta. 

Mașinile de gheață stivuitoare pot părea o soluție excelentă pentru creșterea producției de gheață, limitând în același timp spațiul, dar dacă ai loc pentru o altă unitate separată, vei obține mai multă gheață pe termen lung. Dacă ești în căutarea unui nou aparat de gheață pentru afacerea ta, ia legătura cu unul dintre experții TC Romania Crown Cool te va ajuta să găsești aparatul de gheață perfect care se potrivește nevoilor afacerii tale.

Mașinile de gheață autonome pentru HoReCa vin cu recipientul încorporat în unitate. Multe tipuri diferite de aparate de gheață de la blat, sub blat, unități de specialitate se încadrează și în această categorie. Aceste unități tind să fie mai mici decât unitățile modulare cu un recipient atașat, așa că sunt o opțiune bună pentru firmele mai mici care folosesc puțină  gheață pe zi.   

Vrei să afli mai multe despre modelele de aparate de fabricat gheață profesionale? Intră pe site-ul tcromania.com și acolo un specialist în echipamente frigorifice HoReCa de top îți va oferi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a putea face alegerea cea mai bună!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

CATEGORIE
Distribuie articolul: