Noul EQV – VAN-ul electric de care te vei îndrăgosti pe loc

Noul EQV – VAN-ul electric de care te vei îndrăgosti pe loc

Modelele electrice de la Mercedes sunt azi admirate și achiziționate pentru că oferă numeroase avantaje comparative cu modelele clasice. Moderne, ecologice, alimentate electric, familia Mercedes EQ adică EQA, EQB, EQC, EQE si EQV, este gata să satisfacă cele mai exigente gusturi în materie de design și dotări tehnice. 

Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz cu reprezentante in Arad, Deva, Sibiu, Suceava si Timișoara, oferă clienților săi cele mai  noi informații cu privire la noile modele Mercedes EQA, EQV sau celelalte tipuri de mașini electrice de la Mercedes. La Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz, poți discuta despre dotările noului VAN electric Mercedes EQV, un autovehicul superb construit, cu avantaje certe pe care e bine să le ai în vedere.

Dacă îți dorești un vehicul modern, cu design elegant și aparte, păstrând caracteristicile Mercedes, vei alege unul din modelele EQ. Aspectul interior și cel exterior sunt o adevărată declarație de stil și originalitate. Liniile sinuoase și silueta provocatoare a noului EQV se distinge printre ale modele electrice, dar detaliile tehnice sunt și mai atractive.

Autonomia bateriei și sistemele multimedia adaptate vehiculelor electrice

Autonomia este punctul forte al noului EQ de la Mercedes. Modelul EQV oferă o flexibilitate sporită, se poate încărca chiar și acasă folosind Mercedes-Benz Wallbox sau de pe trasee, la orice stație de încărcare. În doar 40 de minute, bateria este încărcată și oferă o autonomie de 355-357 km în regim mixt. Bateria este construită pentru a fi în centrul noului EQV, respectând riguros cerințele de securitate. Protejată de podeaua vehiculului, bateria încorporată coboară centrul de greutate și echilibrează mașina în timpul deplasării.

Cu ajutorul sistemului infotainment MBUX, al sistemelor de rulare și al nivelelor de recuperare călătoriile cu modelul EQV devin mult mai simple. La nivelul de recuperare „D Auto” este realizată optimizat încărcarea bateriei , adaptând automat și în timp real puterea de recuperare în funcție de rulaj.

Modelul EQV beneficiază de un sistem de navigație avansat, care asigură autonomie certă și permite planificarea atentă a călătoriilor. Încărcarea bateriei poate fi programată în avans, iar starea de încărcare și nivelul rămas la dispoziție sunt informații mereu prezente la bordul modelului EQV, 

Setările de încărcare și pre-climatizare sunt și ele create pentru mai mult confort. Climatul plăcut și atmosfera relaxată de la bord, tipică Mercedes, sunt prezente și aici. Setarea temperaturii dorite este posibilă inclusiv prin comandă vocală, prin celebra sintagmă Hey Mercedes.

Dacă încălzești sau răcești habitaclul în timpul procesului de încărcare, puterea bateriei este la nivel constant, pentru a asigura pornirea fără probleme. Aplicația Mercedes Me te ține la curent permanent, știi mereu nivelul de încărcare al bateriei. 

Elemente de siguranță la bordul noului EQV

Siguranța de la bordul modelului electric este aceeași pe care o regăsești la bordul oricărui autovehicul Mercedes-Benz. Testele și probele atent monitorizate de specialiștii Mercedes garantează un nivel înalt de securitate și siguranță la bord. Sistemele de asistență sunt prezente, pentru a spori această siguranță pe orice traseu. EQV se mândrește cu sisteme de asistență active la rulare, care menține banda corectă, sistem de asistență la frânare, pentru evitarea oricăror pericole. Distanța corectă între vehicule este menținută grație sistemului DISTRONIC, iar parcarea este mult mai facilă grație camerei video 360° montată special pentru marșarier.

Dotări de confort în interiorul modelului EQV 

Confortul la bordul noului EQV este asigurat de interiorul customizat și adaptat la nevoile șoferului și pasagerilor. Scaunele proiectate ergonomic, sistemul de climatizare performant și operarea vocală sunt doar câteva din dotările pentru confort. MBUX este prezent pentru a asista șoferul, ascultând comenzile și adaptându-se situațiilor din traseu. Sistemul de climatizare automata Thermotronic asigură mereu o temperatură ambiantă perfecta iar sonorizarea cu ajutorul Surround Burmester® completează gama de dotări ale noului EQV. 

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

CATEGORIE
Distribuie articolul: