Avantajele oferite de fatete dentare

Avantajele oferite de fatete dentare

Complexele legate de zambet sunt frecvente. Mai ales ca imaginile cu celebritati cu un zambet alb si stralucitor sunt acum peste tot. Cel mai probabil in spatele acestor zambete perfecte se ascund fatete dentare. 

Confectionate la comanda din ceramica sau rasina compozita, fatetele reprezinta un invelis subtire pe care medicul dentist il fixeaza pe suprafata dintilor. Desi acesta este un tratament pur cosmetic, ii ajuta pe multi pacienti sa-si recapete increderea in sine.

Am enumerate mai jos principalele avantaje oferite de fatete dentare

Avantajele oferite de fatete dentare

Fatetele dentare au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani si acest lucru nu este deloc surprinzator. Numeroase sunt avantajele oferite de acest tratament. Iata doar cateva dintre ele. 

O modalitate rapida si usoara de a va oferi zambetul visurilor dvs.

Este imposibil sa vorbesti despre avantajele si dezavantajele fatetelor fara sa mentionezi mai intai capacitatea acestora de a-ti transforma complet zambetul. Fatetele pot acoperi toate petele si decolorarile de pe dinti si va pot oferi un zambet radiant si stralucitor. 

Cele mai citite articole

Aceasta transformare necesita, de asemenea, putin efort din partea dumneavoastra, deoarece pregatirea dintilor este relativ simplu de realizat. Este posibil sa dureze cateva saptamani pentru a realiza fatetele, dar de obicei aplicarea lor dureaza doar 1-2 ore. Si poti zambi din nou!

Rezultate de lunga durata

Desi sunt in general mai scumpe – si necesita ceva mai mult timp pentru a fi fabricate – fatetele ceramice sunt foarte durabile, putand dura pana la 15 ani. Versiunea mai ieftina din material compozit dureaza, de asemenea, 7 ani buni. Asadar, indiferent de tipul de fatete pe care il alegeti, nu va fi nevoie sa le inlocuiti prea curand.

Nu este necesara o perioada de recuperare

Gandul ca trebuie sa urmezi un tratament stomatologic poate fi un pic descurajant, mai ales daca iei in considerare perioada de recuperare care este adesea necesara. Din fericire, daca alegi fatetele dentare, nu ai de ce sa iti faci griji. 

Procedura este minim invaziva si, in majoritatea din cazuri, puteti pleca acasa imediat dupa inserarea fatetelor. Veti mai avea nevoie de o programare la control la dentistul dumneavoastra pentru a verifica potrivirea fatetelor.

 

Cele mai citite articole

CATEGORIE
Distribuie articolul: