Ce fel de cuptor profesional de pizza poti cumpara atunci cand ai o afacere mica sau la inceput de drum?

Ce fel de cuptor profesional de pizza poti cumpara atunci cand ai o afacere mica sau la inceput de drum?

O pizzerie este o afacere de succes daca alegi cele mai bune echipamente de lucru pentru business-ul tau. Cumpara cuptoare pizza profesionale de calitate de la Contigrup.  Vei descoperi aici modelele perfecte pentru afacerea ta mica sau la inceput de drum.  

Iata la ce sa fii atent/a atunci cand faci aceasta alegere:

Poti alege un cuptor profesional electric cu o capacitate mai redusa a numarului de pizza care sunt coapte in acelasi timp

Daca esti la inceput de drum, ai nevoie in mod obligatoriu de un cuptor potrivit pentru afacerea ta, care sa acopere cererile intiale de lucru. Alege unul care sa aiba o capacitate mai redusa a numarului de pizza coapte in acelasi timp. 

Poti alege un cuptor care este realizat special pentru a fi pozitionat in colt, perfect pentru spatiile reduse

Fatada curbata din otel este perfecta pentru zonele de colt. Acest model de cuptor este ideal pentru spatiile restranse si pentru folosirea intr-un colt. Se poate utiliza de catre micile sau marile afaceri si este construit pentru a ajuta in ceea ce priveste umplerea corecta a spatiilor de lucru. Modul in care iti organizezi locul poate determina succesul afacerii tale. 

Cele mai citite articole

Daca oamenii se pot misca intr-un mod fluid si daca au un spatiu corect amenajat, ei pot produce intr-un timp scurt multiple produse. Vei putea vedea diferenta in ceea ce priveste rezultatele pe o perioada de timp scurta. 

De aceea trebuie sa urmezi regulamentele de amenajare a unui restaurant, a bucatariei si traseele de lucru aprobate de lege. Regulamentele au fost studiate ani de zile pentru a produce cele mai bune rezultate. 

Exista anumite aspecte care pot sa determine bune rezultate, care permit angajatilor sa aiba curgere logica a actiunilor pe care le desfasoara. Cumpara un cuptor de colt pentru a avea posibilitatea de a umple corespunzator spatiul pe care il detii. 

Atunci cand esti la inceput poti sa cumperi un singur cuptor care poate coace pizza cu o dimensiune mai mare, iar tu poti face in aceeasi camera de coacere si dimensiunile mai mici cerute de catre clientii tai

Poti alege sa faci mai multe dimensiuni de pizza pentru a avea un meniu diversificat sau poti opta pentru a avea o singura dimensiune pentru a avea un flux mai mare de clienti, pentru a coace rapid, fara a astepta cererile clientilor individuali. Daca ai un meniu cu o singura dimensiune, atunci poti face mai multe pizza mai rapid si le vei vinde imediat cum iti vor cere clientii. 

Alege un cuptor care sa fie simplu de utilizat, cu un meniu intuitiv pentru o folosire facila

Este important sa alegi sa cumperi un cuptor care se poate folosi imediat, cu un meniu care sa fie usor de inteles si care sa iti daruiasca multiple elemente intuitive. Vei putea avea rezultatele dorite cu un cuptor mic daca vei reusi sa iti construiesti repede un sistem de lucru cu flux bun.

Cele mai citite articole

CATEGORIE
Distribuie articolul: