4 motive pentru care sa alegi parchet laminat pentru casa ta

4 motive pentru care sa alegi parchet laminat pentru casa ta

4 motive pentru care sa alegi parchet laminat pentru casa ta

Internetul este plin de idei si solutii de amenajare pentru casa, din care oamenii se pot inspira. Cu toate acestea, lor le revine datoria de a alege ce fel de pardoseala sa fie montata, in functie de preferinte, tendinte si chiar utilitatea acesteia. 

Parchetul este una dintre cele mai populare solutii, numai ca in ultimii ani au aparut noi tipuri de pardoseala care castiga teren in preferintele oamenilor. In ciuda aspectului elegant si modern pe care le pot avea aceste solutii, exista numeroase motive pentru care parchetul laminat se dovedeste a fi cea mai potrivita solutie pentru o casa: 

Pretul avantajos 

In primul rand, pretul pentru un metru de parchet laminat este mai mic decat piatra naturala sau rasina epoxidica, unele dintre cele mai moderne tipuri de pardoseala. Desigur, pretul acestuia poate varia destul de mult, in functie de anumiti factori, precum grosime, culoare, dimensiuni, forma, calitate. Dar chiar si acest aspect subliniaza avantajul pretului pe care il are parchetul laminat, deoarece oricine isi poate gasi modelul potrivit, in functie de dorinte si buget.

O gama variata de modele 

Cele mai citite articole

De asemenea, parchetul laminat este disponibil intr-o gama foarte variata de modele si chiar culori, astfel incat sa se potriveasca in orice stil de amenajare si chiar in orice incapere a casei. De exemplu, exista parchet de o grosime de 7, 8, 10 sau 12 mm, cu placi mai mari sau mai mici, care sa poata crea diferite modele de imbinare, dar si sisteme variate de montare. 

Este usor de montat 

Un alt motiv pentru care parchetul laminat este o solutie potrivita pentru orice casa este faptul ca se monteaza usor si rapid, uneori fiind necesare minime cunostinte de montaj, motiv pentru care unii oamenii – care sunt mai indemanatici – aleg sa il monteze singuri.

Intretinerea este facila 

Chiar si cand vine vorba despre curatare si intretinere, procesul este unul simplu si rapid, fiind suficienta aspirarea periodica si stergerea suprafetei cu o carpa uscata sau umeda, inmuiata intr-o solutie speciala de curatat parchetul laminat.  

In plus, parchetul ofera o anumita atmosfera calda casei, datorita asemanarii acestuia cu lemnul. 

Cele mai citite articole

CATEGORIE
Distribuie articolul: