Subliniază-ți farmecul personal cu o bijuterie glamour

Subliniază-ți farmecul personal cu o bijuterie glamour

Evenimentele de seară impun piese vestimentare care ies din banal și accesorii care să aducă o strălucire aparte. În fruntea clasamentului se află bijuteriile cu diamante, ele fiind adevărate atracții, evidențiind într-o manieră elegantă și rafinată orice ținută.

Bijuteriile cu diamante – sofisticate și speciale

Se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei. De ce sunt atrase în special reprezentantele sexului frumos de aceste bijuterii? Sunt multe explicații, dar fiind sensibile la frumos, femeile apreciază îndeosebi aceste bijuterii tocmai prin povestea fascinantă și frumusețea lor inegalabilă.

Diamantele naturale se dezvoltă în milioane de ani și chiar la o distanță mare, de aproape 200 de kilometri sub pământ, fiind considerate adevărate nestemate. Însă, ele au o întreagă istorie în „spate” încărcată de farmec și legende. Până și prelucrarea lor – tăierea și lustruirea – se face în condiții speciale, uneori fiind necesare și diverse tratamente de claritate sau culoare, pentru a fi mai strălucitoare și a le crește valoarea. 

Cele mai calitative diamante au onoarea de a accede în industria bijuteriilor și trebuie să întrunească cei 4C, conform criteriilor ce au fost stabilite de Institutul American de Pietre Prețioase: 

  • Colour (culoare);
  • Clarity (claritate);
  • Cut (tăietura);
  • Carat Weight (greutatea în carate).

Diamantele selectate sunt folosite la crearea unor bijuterii glamour și rafinate: cercei, inele, pandantive, coliere, brățări. Bijuteriile cu diamant sunt considerate adevărate opere de artă, menținându-se în topul preferințelor multor persoane pasionate de accesorii și fashion.

Coliere glamour din aur

Persoanele care nu dispun de bijuterii cu diamante, dar care vor să se prezinte la înălțime la un eveniment elegant, în care să-și sublinieze farmecul personal, pot opta pentru bijuterii din aur, mai precis pentru un colier statement, deosebit de elegant și de atrăgător. 

În magazinele de bijuterii se regăsesc numeroase modele atractive, cele mai dorite pentru petrecerile extravagante fiind cele din aur de 18 karate, ele impresionând prin lucrătura fină și maiestuoasă și prin rafinament și eleganța desăvârșită.  

Aceste coliere pot fi purtate cu rochii lungi, elegante, negre sau în alte nuanțe potrivite pentru evenimentele de seară distinse.

Cerceii din aur cu perlă

Un exponent al clasicului și al eleganței, perla, este mereu în trend și nu-și va pierde niciodată farmecul. Perlele au o simbolistică specială, ce face trimitere la iubire, inocență și fidelitate. 

Combinația aur-perle este una elegantă și mereu în topul preferințelor tuturor doamnelor și domnișoarelor.

În concluzie, bijuteriile potrivite pot aduce plusul de strălucire de care are nevoie orice ținută. Sunt diverse opțiuni pe piață: cercei cu diamante, cercei cu perle, coliere statement, dar și multe alte modele care le ajută pe doamne să-și pună în valoare frumusețea înnăscută și feminitatea.

CATEGORIE
Distribuie articolul: