Prin ce metode iti poti albi dintii si care este cea mai eficienta?

Prin ce metode iti poti albi dintii si care este cea mai eficienta?

Un zambet frumos, cu dinti drepti si albi, este dorinta fiecarui individ, numai ca predispozitia genetica si igiena le pot da planurile peste cap celor care isi doresc sa fie posesorii unui astfel de zambet. Drept urmare, acestia sunt in cautarea unor solutii cat mai sigure si eficiente. 

In prezent, sunt disponibile foarte multe solutii de albire dentara, care pot fi realizate acasa – remedii naturale, paste sau dispozitive speciale – sau tratamente profesionale, efectuate in cadrul unui cabinet stomatologic, de un medic dentist cu experienta, care dispune de echipamentele potrivite.   

Care sunt solutiile profesionale de albire dentara si in ce consta acestea? 

Daca in ceea ce priveste albirea dentara acasa, se recomanda folosirea unor ingrediente precum bicarbonat de sodiu, carbune activ, pasta de dinti pentru albire sau diferite kituri, benzi, geluri sau creioane pentru albire, atunci cand vine vorba despre procedurile stomatologice pentru albirea dentara, acestea sunt mai complexe si presupun realizarea de catre persoane specializate. 

In acest caz insa rezultatele sunt mult mai eficiente si vizibile imediat, iar dinti sun protejati, deoarece medicul dentist decide daca este posibila efectuarea procedurii de albire si care este cea mai potrivita. Acesta poate alege din urmatoarele solutii de albire dentara: 

  • Albirea dentara cu laser 

Aceasta procedura de albire dentara consta in aplicarea unui gel special, cu peroxid de hidrogen, pe dinti si proiectarea unei lumini laser pe dinti pentru o anumita perioada de timp – una sau doua ore. Acest lucru se face insa numai dupa ce gingiile au fost protejate cu un gel special sau o banda de cauciuc. 

Cele mai citite articole

Albirea dentara cu laser este una dintre cele mai eficiente solutii, puntand albi dintii cu pana la 8 nuante, dar si pretul acesteia este unul ridicat. 

  • Albirea dintilor cu tehnologia Philips Zoom 

O tehnologie moderna si inovatoare este cea utilizata de aparatul Philips Zoom, care foloseste lumina LED pentru albirea dintilor. Aceasta solutie garanteaza albirea dintilor cu 8 nuante, numai ca timpul in care actioneaza este mult mai scurt decat in cazul prezentat anterior, durata unui astfel de tratament fiind de aproximativ 45 de minute. 

In plus, este o solutie sigura pentru dintii naturali, care la finalul procedurii sunt acoperiti cu un gel care are rolul de a reduce sensibilitatea dentara. 

De asemenea, o solutie de albire dentara poate fi gutiera, tratament ce poate fi realizat atat in cabinetul medicului stomatolog, cat si acasa, rezultatele fiind vizibile dupa aproximativ 7 zile de utilizarea. 

 

Cele mai citite articole

CATEGORIE
Distribuie articolul: