Poate Rapid să ia campionatul? Ce spun bookmakerii!

Poate Rapid să ia campionatul? Ce spun bookmakerii!

Poate Rapid să ia campionatul? Ce spun bookmakerii!

Rapid este una dintre echipele care au investit foarte mult în transferurile de jucători, în ultimii ani. Revenită în Liga 1 după ce a trebuit să pornească de la zero, ca urmare a falimentului clubului, echipa alb-vișinie evoluează acum pe un stadion nou și progresează de la sezon la sezon. Fără trofeu din 2007, atunci când a câștigat Supercupa, Rapidul vrea să le facă o surpriză fanilor în primul sezon de după centenar și să câștige titlul de campioană.

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi este considerată a fi printre echipele cu șanse la titlu, însă nu are șanse teoretice mai mari decât echipe care au câștigat recent campionatul, precum CFR Cluj sau Farul. De asemenea, mai bine cotată decât Rapid este și FCSB. Cu toate acestea, echipa din Giulești crede în șansa ei, iar fanii pot să profite de cota oferită de către bookmakeri pentru un succes istoric al rapidiștilor. Află, în continuare, ce argumente are Rapid în bătălia pentru titlu și ce cotă la titlu are la pariuri echipa lui Bergodi.

Rapid, a cincea favorită la titlu

Cotele la pariuri pe campionatul românesc o indică pe Rapid drept a cincea favorită la câștigarea campionatului. Aceste cote se pot modifica, pe parcursul competiției, însă la momentul redactării acestui articol, situația se prezintă astfel:

  1. FCSB – cota 2,75
  2. CFR Cluj – cota 3,25
  3. CS Universitatea Craiova – cota 5,00
  4. Farul Constanța – cota 6,50
  5. Rapid București – cota 12,00

Cele mai citite articole

Așadar, dacă fanii rapidiști decid să mizeze pe echipa lor, ei pot profita de o cotă deosebit de frumoasă, care le poate aduce câștiguri excelente. Chiar dacă această cotă este ridicată, există motive de speranță pentru suporterii giuleșteni. Iată ce argumente pot invoca aceștia:

  • Stadionul – de când s-a inaugurat noul stadion din Giulești, Rapid a devenit aproape de neînvins pe teren propriu. Noua arenă le permite fanilor să pună o presiune enormă pe adversari, astfel că alb-vișiniii au un atuu puternic de fiecare dată când evoluează acasă.
  • Suporterii – fanii Rapidului își urmează echipa în număr mare, absolut la fiecare deplasare din țară. Rapidiștii sunt mulți și vocali, meci de meci, astfel că elevii lui Cristiano Bergodi vor fi mereu împinși de la spate. Acest lucru ar putea face o diferență enormă, mai ales în cazul partidelor din play-off, dacă giuleștenii ajung în acea fază a competiției de fotbal din România.
  • Jucătorii de calitate – Rapid are în lot fotbaliști experimentați, precum Junior Morais, Dragoș Grigore sau Cristi Săpunaru, însă se bazează și pe jucători precum Cătălin Cîrjan, Papeau, Borza ori Rrahmani, care și-au demonstrat deja calitatea și capacitatea de a purta echipa către victorii.
  • Antrenorul – Cristiano Bergodi a fost contestat atunci când a fost numit antrenor la Rapid, după plecarea lui Adrian Mutu. Reproșurile au venit din partea unei părți a fanilor, care l-ar fi dorit pe Marius Șumudică în locul “Briliantului“, însă au existat și suporteri care l-au susținut pe italian. Acesta pare a fi o soluție potrivită pentru Rapid, mai ales că este tehnicianul care a adus în Grant și ultimul trofeu din palmaresul clubului, respectiv Supercupa câștigată în 2007. 

În concluzie, rapidiștii au motive să spere la câștigarea titlului, iar de șansa lor ar putea profita și pariorii care nu sunt fanii echipei din Giulești. Mizează cu responsabilitate pe evenimentele din Liga 1 și trăiește așa cum se cuvine spectacolul din campionatul intern!

Sursa foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole

CATEGORIE
Distribuie articolul: