La ce sa te uiti cand cauti detectoare de camere ascunse?

La ce sa te uiti cand cauti detectoare de camere ascunse?

Esti ascultat? Foloseste cele mai bune detectoare camere ascunse pentru a localiza camerele spion, dispozitivele de ascultare si trackerele GPS. 

Dupa ce sa te ghidezi cand vrei sa cumperi detectoare camere?

Astfel, cauti cel mai bun detector de camere ascunse? Acest ghid te va ajuta sa gasesti detectoare camere pe care il poti utiliza pentru a localiza erori, trackere si camere ascunse. 

Fie ca porti negocieri la nivel inalt, fie ca esti urmarit de tabloide, fie ca iti faci griji cu privire la tom-uri, camerele spion ascunse sunt o posibilitate reala practic peste tot in aceste zile. Sunt suficient de mici pentru a fi ascunse in corpuri de iluminat si accesorii (cum ar fi detectoarele de fum si chiar becurile) si foarte ieftine. Multumita Wi-Fi-ului si telefoanelor, ele pot, de asemenea, sa trimita sunet si imagini departe daca nu le prinzi in flagrant.

Exista doua metode cheie pentru detectarea camerelor ascunse. Primul este sa cauti stralucirea obiectivului, ceva care ar putea suna oarecum ca un proces manual, dar poate fi depistat prin cautare utilizand un obiectiv cu lumini directionale (adesea comercializat ca „detectoare laser”).

Cealalta abordare de baza, deosebit de relevanta in era streamingului live al semnalelor video, este cautarea semnalelor neasteptate de frecventa radio (RF). Acest lucru este util si in detectarea dispozitivelor de urmarire GPS. 

Un magnetometru (busola), cum ar fi cel incorporat in telefon, ar putea juca, de asemenea, un rol; interferenta de la ceva apropiat ar trebui sa o arunce si sa evidentieze o zona suspecta.

In cele din urma, capacitatea de a cauta lumini infrarosii (IR) poate fi la indemana, avand in vedere cate camere de securitate compacte au vedere nocturna.

Modele detectoare camere 

  • VORON este un detector special conceput pentru a depista rapid microcamerele ascunse (pinhole). Principiul de detectie se bazeaza pe reflexia luminii („return flare”), asadar atunci cand o lentila este depistata, ea va trimite inapoi o unda de lumina, vizibila cu ajutorul vizorului cu care este echipat detectorul. Nu conteaza daca aparatele sunt pornite sau nu, nici daca stocheaza datele sau transmit la distanta.
  • WEGA-i este un dispozitiv optic performant, folosit pentru a detecta camerele ascunse. Acesta genereaza o serie de fascicule IR care vor indica si cel mai mic obiectiv al unei camere spion, chiar daca se afla in functiune sau nu.
  • i1206 foloseste un canal separat, cu nivel ridicat (2.44Ghz) si este capabil sa detecteze chiar si dispozitivele spion care folosesc transmisia Wi-Fi sau Bluetooth. Acest detector identifica si demoduleaza semnalul in acelasi timp.
  • BWA-4 este o solutie economica cu care te poti proteja usor impotriva microfoanelor si a camerelor spion. Fata de modelele profesionale, acesta nu demoduleaza semnalul descoperit (nu va afisaza exact: GSM/DECT/Wi-Fi), ci te avertizeaza ca in apropiere exista un emitator: GSM/FM/Bluetooth/Wifi sau UHF.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

CATEGORIE
Distribuie articolul: