Gratare electrice profesionale pentru restaurantul tau

Gratare electrice profesionale pentru restaurantul tau

Pentru a obtine un succes maxim in dezvoltarea unui restaurant, cafenea, bar, este necesara dotarea bucatariei cu masini si accesorii moderne, inovatoare. Practic, indiferent de priceperea bucatarului, este dificil sa gatesti un fel de mancare cu adevarat bun fara un echipament bun. Prin urmare, atunci cand finalizezi o bucatarie, ai nevoie, pe langa toate cerintele de baza, si de gratare electrice profesionale

Este greu de imaginat un restaurant sau o sala de mese fara mancare la gratar in meniu. In orice moment, pestele, carnea sau legumele la gratar au fost considerate cele mai populare feluri de mancare, pentru ca doar asa se pot conserva nutrientii cat mai mult posibil, dupa tratamentul termic. 

Prin urmare, alegerea unui gratar (grill) profesional pentru unitatea ta, trebuie abordata cu cea mai mare grija si atentie. Doar cu ajutorul unui gratar electric profesional poti obtine o crusta crocanta pe produse, pastrand in acelasi timp toata suculenta si gustul deosebit in interior. Cel mai important, nu se folosesc grasimi sau uleiuri in timpul gatitului, facand alimentele mai sanatoase. 

Prin urmare, chiar si la magazinele mici de catering, exista gratare electrice profesionale pentru Fast-food, care ajuta la prepararea mancarurilor simple, rapide si ieftine.

Parametrii principali atunci cand alegi un gratar electric profesional

In fiecare an, pe piata electrocasnicelor HoReCa apar noi modele de gratare electrice profesionale, asa ca este foarte greu de spus care este cel mai bun. Prin urmare, atunci cand alegi un gratar electric profesional, trebuie sa acorzi atentie principalelor caracteristici:

  • Dimensiuni. In bucatariile mici, este destul de dificil sa instalezi echipamente voluminoase, iar gratarele mici pot oferi un factor de performanta bun.
  • Materialul folosit la fabricarea suprafetei de prajire. Pe langa aspectul estetic, nu numai gustul, ci si durata de viata depinde in mare masura de acest lucru.
  • Absenta elementului de ardere. Nu produce fum sau funingine atunci cand sunt utilizate. De asemenea, este necesar sa se acorde atentie prezentei recipientelor pentru colectarea grasimilor.
  • Pret. Foarte des, modelele cu exact aceleasi caracteristici difera semnificativ ca pret. Acest lucru ar trebui monitorizat cu atentie pentru a evita platile excesive inutile.

Principalele tipuri de gratare electrice profesionale

Ca in cazul oricarui echipament, exista mai multe tipuri de gratare. Toate au usoare diferente in ceea ce priveste echipamentul tehnic, caracteristicile si metodele de lucru. Fiecare bucatar stie ca clasificarea gratarelor pentru un restaurant, afecteaza foarte mult timpul de gatire si gustul unui fel de mancare. 

Fripturile la gratar, peste si legume la gratar au devenit de multa vreme unele dintre cele mai populare meniuri. Desigur, astfel de unitati ar trebui dotate cu gratare bune si puternice, capabile sa pregateasca cantitati mari de fripturi intr-un timp scurt. Gratarele electrice profesionale fac exact acest lucru. Constau dintr-un corp, o suprafata de prajire, controale de temperatura si butoane de control. Incalzirea suprafetei de prajire depinde de puterea selectata. 

CATEGORIE
Distribuie articolul: