Ghost of Tsushima – merită jucat?

Ghost of Tsushima – merită jucat?

Izolarea voluntară în timpul unei epidemii este un lucru rezonabil. Și ar fi înțelept să petreceți acest timp acasă cu beneficii și plăcere. Dacă a evada din rutina cotidiană la o cafenea cu prietenii până când nu se primește, merită să folosiți carantina ca o oportunitate de a vă dezlănțui potențialul… de luptător, de pildă.

Luna iulie aduce un nou game – Ghost of Tsushima, o adevărată perlă a industriei jocurilor. Pe agregatorul Metacritic acțiunea Ghost of Tsushima a primit 83 de puncte din 100 de la critici și 9,2 puncte din 10 de la jucători pe baza a peste 5,5 mii de recenzii ale utilizatorilor. Deci urmăriți toate posibilele noutăți despre această nouă distracție pe paginile Mr Bit Casino.

Din care motive merită jucat Ghost of Tsushima? Avantaje Ghost of Tsushima PlayStation 4.
Jocul este un ghid pentru Japonia secolului al XIII-lea: Războiul care a devastat Tsushima nu a reușit să distrugă frumusețea insulei. Va fi o aventură în lumea deschisă într-un peisaj magnific. Plimbați-vă prin întinderi minuțios prelucrate, care prezintă diversitatea vieții pe insula vastă, de la câmpurile împădurite și templele senine până la pădurile vechi, satele și stâncile aspre. Simțiți splendoarea lumii în momentele liniștite de unitate cu natura și găsiți liniște sufletească în conversațiile cu oamenii pe care îi ajutați.

Sistemul de luptă interesant: Stăpâniți abilitățile de samurai ale Maestrului Jin și învățați noi tactici de luptă pentru a proteja insula și oamenii din Tsushima. Învingeți-i pe adversari în luptă strânsă cu o manipulare dexteră a katanei. Învățați să trageți un arc cu precizie mortală la orice distanță. Dezvoltați furia și viclenia pentru a înșela inamicul și a-l lua prin surprindere. Pe măsură ce înaintați, dușmanii vor deveni mai puternici, astfel încât învățarea de noi tehnici va deveni o prioritate ridicată.

Conținut versatil: pe lângă povestea propriu zisă, eroul va putea îndeplini misiuni secundare pentru cadouri valoroase. Printre sarcini:
• explorarea zonei,
• găsirea pasajelor secrete,
• adunarea,
• vânătoarea și multe altele.

Acest joc este exact ceea ce ar trebui să fie: artistic, captivant și brutal.

Alte produse noi 2020, jocuri de cazinou care tocmai au cucerit lumea, cu funcționalitate îmbunătățită, grafică perfectă, recenzii pozitive, le găsiți în cazinoul online Mr. Bit, iar un plus va fi un mr bit bonus.

Energia pozitivă, impresiile noi sunt importante pentru noi toți. Fiți creativi la orice ordine de zi!

CATEGORIE
Distribuie articolul: