Funcții suplimentare și practice ale unui microfon spion

Funcții suplimentare și practice ale unui microfon spion

Funcții suplimentare și practice ale unui microfon spion

Tehnologia digitală permite utilizarea mai multor soluții suplimentare pentru a facilita utilizarea de microfoane spion. În special, merită să te concentrezi asupra câtorva puncte menționate mai jos.

Înregistrare activată prin voce

Aceasta este o funcție foarte utilă pentru un microfon spion. Economisește memoria și ușurează citirea înregistrărilor. Înregistratorul vocal pornește automat la un moment în care nivelul de sunet, captat de un microfon, depășește nivelul de audibilitate.

Ceas și calendar încorporat

Un ceas și un calendar sunt utilizate pentru a configura programul de înregistrare. Când cumperi un microfon spion iei în considerare un dispozitiv care are ambele caracteristici.

Ecran

Dispozitivele vocale care beneficiază de o tehnologie mai avansată au ecrane LCD sau OLED. Acestea îți permit să configurezi setările dispozitivului pentru a gestiona și previzualiza înregistrările mai convenabil.

Căști

Acestea îți permit să citești înregistrările direct de la dispozitivul de înregistrare de voce sau de la microfonul spion.

Funcția de stocare în masă

Prin intermediul unei funcții de stocare în masă vei putea stoca alte tipuri de fișiere pe dispozitivul de înregistrare de voce.

Protecție acces la memorie

Această opțiune garantează accesul la memorie și criptarea datelor de protecție. De asemenea, asigură protecția dispozitivului împotriva modificării semnăturii electronice.

Care sunt caracteristicile unui microfon spion de calitate?

Cele mai citite articole

Modele diferite de la diferiți producători, modele standard și de calitate oferă toate aceleași funcționalități de bază.

Un dispozitiv discret și eficient

Un microfon spion de calitate oferă parametri de sunet foarte buni și o durată lungă de funcționare. Folosind hardware suplimentar cu acest dispozitiv, îl poți transforma într-un instrument de spionaj eficient.

Pentru majoritatea dispozitivelor, microfonul extern suplimentar încorporat în sistem este ușor de camuflat într-o cameră, mașină sau îmbrăcăminte. Indiferent unde este amplasat dispozitivul, acesta va putea întotdeauna să capteze sunete din împrejurimi.

Microfonul spion în sine poate fi ascuns discret și poate deveni invizibil. În plus, un adaptor de linie telefonică sau o combinație de microfon și căști sunt accesorii pentru înregistrarea conversațiilor telefonice.

Microfonul spion poate fi de asemenea conectat la un receptor radio și poate înregistra sunetele unui bug plasat în altă parte.

Dispozitiv de înregistrare vocal cu parametri de sunet foarte buni și timp de funcționare lung

Microfoanele spion ascunse în obiecte de zi cu zi sunt, de asemenea, foarte populare. Ele pot fi utile în diferite situații. Într-adevăr, pot fi lăsate pe un birou sau undeva în cameră fără a trezi suspiciunea altora. Cu acest tip de microfon spion, utilizatorul poate prelua sunete în diferite setări. Văzut din exterior, dispozitivul ia forma unui echipament sau obiect destul de obișnuit.

Dispozitivele vocale cu acces de la distanță la înregistrări și o funcție de acces în timp real prin Internet sunt, de asemenea, foarte interesante. În acest caz, microfonul spion are un modul Wifi și funcționează ca o alarmă wifi.

Cele mai citite articole

CATEGORIE
Distribuie articolul: