Fotoliu copii pentru lumea lor de basm

Fotoliu copii pentru lumea lor de basm

Mulți copii adoră să aibă propriul fotoliu copii confortabil în camera lor. De aceea, mulți producători oferă fotolii copii, confortabile, care sunt prietenoase cu copiii și sunt dedicate lor în principal. Acest lucru oferă copiilor locul perfect pentru o scurtă pauză sau pentru a răsfoi în pace o carte cu imagini. 

Un fotoliu copii este potrivit nu doar pentru un scop limitat. Mai ales atunci când prietenii vin în vizită, un fotoliu mic ar putea fi cea mai bună alegere. Fotoliile speciale pentru copii devin interesante din momentul în care cei mici pot urca pe ele și pot sta singuri acolo. În majoritatea cazurilor, sunt potrivite pentru copii între 2 și 3 ani. 

Motivul pentru care ai putea cumpăra un astfel de mobilier, este selecția largă de modele cu teme diverse, cu personaje din filmele de desene animate și care îi inspiră pe copii și din subiecte generale, cum ar fi fotbalul sau baseballul. De asemenea, există modele relativ simple, care nu sunt dedicate unui subiect specific. 

Fotoliu copii – Caracteristici

Materialul este plușat, delicat, potrivit pentru o piesă de mobilier pe care copiii îți petrec mult timp. Copiii trebuie să se simtă confortabil pe un astfel de fotoliu copii și, mai presus de toate, să fie lipsit de substanțe nocive. Există în mod clar avantaje, deoarece, husele pot fi ușor îndepărtate și spălate în mașina de spălat. 

Unele modele sunt, de asemenea, convertibile și pot fi transformate în paturi mici sau șezlonguri. Un fotoliu copii convertibil este potrivit chiar și pentru copiii mici de la 12 luni, având 3 configurații diferite pentru a se putea bucura de fiecare moment. Fotoliul devine extensibil cu o mișcare simplă și intuitivă și se poate transforma într-un șezlong pentru relaxare în timpul zilei și un pat pentru dormit în timpul nopții. 

Fotoliul pentru copii este confortabil și primitor, realizat în întregime din material plușat moale și extrem de ușor. Stilul modern și original și culorile luminoase îl fac fotoliu ideal pentru camera copiilor, camera de zi sau o zonă de joacă. 

Un loc preferat pentru toți micuții care au nevoie de un spațiu al lor. Aici se simt minunat să stea, să se joace și să comunice în lumea lor. Suportul pentru picioare desfășurat, oferă mult spațiu pentru a stoca cartea ilustrată preferată. 

Cotierele căptușite oferă suport și siguranță stabile pe laterale. Un astfel de fotoliu pentru copii îi inspiră pe toți copiii cu confortul său. Nu numai fotoliul în sine, ci și cotierele sunt realizate din spumă moale și acoperite cu material plușat. 

Datorită culorilor minunate, este obiectul de mobilier absolut potrivit în camera copiilor. Copilul tău se va simți în siguranță în acest fotoliu și datorită spumei, este extrem de ușor și totuși stabil. Chiar și cei mici sunt capabili să-l deplaseze fără efort prin camera.

CATEGORIE
Distribuie articolul: