Cum sa profiti de aplicatiile de dating

Cum sa profiti de aplicatiile de dating

Aplicatiile de intalniri, dupa retelele sociale, sunt probabil cele mai populare. Si adevarul este ca, majoritatea dintre noi am intrat la un moment dat sau chiar am cunoscut pe cineva special datorita acestui tip de aplicatie.

Astfel, aplicatiile de dating fac parte din contextul nostru si utilizarea lor este perfect integrata in viata de zi cu zi. Conform https://mezo.ro/, ceea ce inainte era consumat doar de un sector foarte specific al populatiei, este acum folosit practic universal. In acest articol, reflectam asupra unor idei cheie pentru a profita de aceste aplicatii, in timp ce vorbim despre cele mai importante limite pentru a evita cele mai frecvente probleme.

Aplicatiile de intalniri: cum sa profiti de ele

Cu siguranta cunosti oameni care critica aplicatiile de intalniri pentru ca „sunt acolo doar oameni care merg la ce se intampla”. Exista si critici frecvente precum „este imposibil sa gasesti pe cineva care cauta o relatie serioasa”, „e prea frig sa intalnesti astfel de oameni” si alte comentarii asemanatoare. Si desi exista lucruri bune si rele la aceste aplicatii, in realitate, atunci cand ne conectam la ele, facem acelasi lucru pe care l-am face atunci cand intram intr-un bar (uita-te la oamenii din interior si evalueaza daca exista vreunul care ne atrage atentia suficient pentru a incepe sa vorbesti).

1. Conecteaza-te cu senzatiile si intuitia ta

Desi modul de a flirta s-a schimbat, nu trebuie sa te desprinzi niciodata de senzatiile si emotiile tale, deoarece acestea sunt ghidul tau intern. Tine minte ca pe aplicatiile de intalniri exista oameni in care poti avea incredere, iar altii in care nu poti. Asadar, lasa-te ghidat de sentimentele tale atunci cand vorbesti cu cineva; Daca simti ca „nu acolo”, tine cont de acel compas intern. Vorbeste doar cu cine ai chef si stai cand esti clar.

2. Persoana si ceea ce cauta trebuie sa ti se potriveasca

Cele mai citite articole

Este la fel de important ca persoana sa ti se potriveasca, pe cat tipul de relatie pe care il cauti sa ti se potriveasca. Poti descoperi asta putin cate putin, punand intrebari, observandu-le comportamentul si ascultand ceea ce spun… Lasa-i pe cei care nu cauta la fel ca tine. Gandeste-te, cu experienta ta, ce diferente pot fi cu adevarat salvate si care nu.

3. Nu face contactul prea lung prin chat

Primul contact prin chat in aplicatiile de intalniri online este important, da. In plus, este esential sa incepeti sa „filtrati” daca aveti sau nu un interes pentru acea persoana. Dar incercati sa nu intarziati prea mult aceasta faza si lasati-o sa serveasca doar pentru a sti daca impartasiti interese cu celalalt sau daca modul lor de a se exprima este atractiv pentru dvs. Asa ca, dupa cateva zile de discutie, va recomandam sa va intalniti personal. S-ar putea ca prin chat sa ai multe sentimente si apoi nimic… Pe scurt: primele zile vorbind prin chat, da, sunt bine, dar mai devreme decat mai tarziu este important sa actionezi si sa ne vedem personal.

4. Evita sa intri obsesiv pe aplicatiile de intalniri

Intra doar cand ai chef si nu-l aborda ca pe un obicei, ca pe o „datorie” sau ca pe o „obligatie”. Amintiti-va ca nu sunteti in cautarea unui loc de munca, ci in cautarea iubirii, a unui partener sau pur si simplu pe cineva care este capabil sa aduca contributii semnificative la viata voastra, la fel cum sunteti si la a lor. Cand nu esti deschis la interactiune, este mult mai dificil ca cineva sa devina atractiv pentru tine. Orice nepotrivire in acele momente poate ajunge sa para un obstacol de netrecut sau o incompatibilitate vadita.

5. Ai grija la filtrele pe care le aplici

Dezirabilitatea sociala este o forta care ne influenteaza pe toti. Interactiunea va continua cu greu daca ne declaram mincinosi compulsivi. Opusul se va intampla daca ne aratam ca oameni capabili sa asculte, sa coboare tonul dramatic al anumitor evenimente sau sa accepte negative.

Acum, gandeste-te pentru o clipa, merita sa te arati intr-un mod diferit decat esti cu adevarat? Poate ca nu te costa prea mult la inceput, dar pe termen lung…da.

Cele mai citite articole

CATEGORIE
Distribuie articolul: