Cum îți poți condimenta viața de cuplu: 5 idei stimulatoare

Cum îți poți condimenta viața de cuplu: 5 idei stimulatoare

Oricine poate spune că relația sa de cuplu nu are parte și de momente de cumpănă cel mai probabil nu a fost destul de mult timp într-o relație amoroasă. Adevărul este că orice cuplu trece prin diferite schimbări, partenerii evoluând separat sau împreună, fapt care duce la diverse tensiuni în interiorul cuplului. Ca să nu mai vorbim despre instalarea monotoniei din cauza rutinei. Din fericire, există câteva idei pe care le poți folosi pentru a condimenta viața de cuplu, implicit viața sexuală. 

Renunțați la exclusivitatea acordată patului matrimonial 

Poate că v-ați obișnuit să faceți dragoste exclusiv în patul vostru, fenomen pe cât de normal, pe atât de periculos. Pentru a introduce puțină noutate în relația voastră sexuală, renunțați la a mai întreține relații sexuale exclusiv în patul din dormitorul comun. 

Să părăsiți dormitorul s-ar putea să fie exact schimbarea de care aveți nevoie. Masa de bucătărie de abia vă așteaptă, mai ales dacă sunteți singuri acasă. Ați putea face dragoste chiar și în afara domiciliului, în vacanțe, de pildă. Important este să schimbați mediul/peisajul. 

Flirtați cu alte persoane 

Chiar dacă flirtul cu alte persoane este departe de conceptul de swingeri, chiar și acest tip de joc poate fi periculos pentru relație, deci asigură-te că ai stabilit anumite reguli și limite alături de partener/parteneră înainte de a începe. Să flirtezi cu altă persoană sau să-ți observi partenerul/partenera făcând asta poate fi deosebit de incitant. 

Acest proces poate aprinde gelozia și în același timp competiția. Dorințele sexuale și chiar posesivitatea partenerului/partenerei pot fi stimulate cu acest tip de joc. Puteți chiar să aduceți o a treia persoană în dormitor, dar fiți pregătiți și pentru câteva sentimente mai puțin plăcute dacă alegeți această variantă. 

Încercați masajul erotic 

Fie că vorbim despre o sesiune de masaj erotic în intimitatea locuinței voastre, în care partenerii fac cu rândul pentru a-i oferi plăcere celuilalt, fie că vorbim despre o sesiune de masaj erotic la un salon profesionist, rezultatul va fi asemănător. 

Cele mai citite articole

E adevărat, în cazul unui salon specializat vă puteți bucura amândoi simultan de experiența unui astfel de masaj și vă puteți explora limitele senzualității la comun. Masajul erotic pentru o relaxare completă este recomandat nu doar pentru a vă încărca bateriile, dar și pentru a explora noi senzații și a spori intimitatea dintre voi. Apetitul sexual va fi cu siguranță stimulat în ambele cazuri!  

Încercați jocuri de rol 

Decât să vă întâlniți cu persoane noi, mult mai simplu ar fi să vă prefaceți că sunteți alte persoane. Să te prefaci că ești altcineva poate fi incitant atât pentru partener/parteneră, cât și pentru tine. 

Rolurile sunt practic infinite, de la asistentă sexy la profesoară sau escortă, până la pompier, polițist sau orice alte fantezii mai aveți împreună. Jocurile de rol se pot referi de asemenea la schimbarea rolurilor în pat. De exemplu, partenerul submisiv poate prelua conducerea, iar cel care are de obicei inițiativa trebuie să fie cât mai liniștit cu putință. 

Dați o șansă jucăriilor sexuale 

Chiar dacă anumite persoane se tem să introducă jucăriile sexuale în viața lor de cuplu, din frica nefondată de a fi înlocuiți, adevărul este că acest tip de dispozitive pot spori plăcerea și pot crea o experiență cu atât mai incitantă. 

Începeți procesul de adoptare a jucăriilor sexuale printr-o sesiune de shopping la comun în care să achiziționați jucăria care vă place cel mai mult amândurora. Acest proces ar trebui să fie destul de amuzant și de nonconformist încât să vă destindă. 

Indiferent de schimbarea pe care v-o doriți, discutați mereu deschis cu partenerul/partenera și acceptați limitele impuse de acesta/aceasta. 

Cele mai citite articole

CATEGORIE
Distribuie articolul: