Cele mai importante motive pentru care un brad artificial este exact ce ai nevoie

Cele mai importante motive pentru care un brad artificial este exact ce ai nevoie

Cele mai importante motive pentru care un brad artificial este exact ce ai nevoie

Brazii artificiali au o serie de beneficii si din ce in ce mai multi oameni descopera ca sunt cea mai buna optiune pentru o minunata decoratiune de Craciun. Credem ca un brad artificial de pe BraziCraciun.net are unele dintre cele mai importante puncte forte enumerate mai jos, astfel incat sa puteti afla mai multe despre ceea ce va poate oferi.

Bradul artificial salveaza natura

Un brad de Craciun artificial are multi ani de buna calitate inainte de a incepe sa dea semne de degradare. Cati brazi sunt cumparati in mod normal de la supermarket sau de la piata in fiecare an? Luati in considerare optiunea de a avea un brad la indemana in garaj, sub pat sau in dulap. De cate petreceri de Craciun te poti bucura cu un brad artificial?

Cat de mult dureaza un brad artificial este discutabil, deoarece raspunsul depinde foarte mult de calitatea acestuia (in special de materialul din care este facut). Chiar si cei mai frumosi brazi artificiali isi vor pierde frumusetea dupa doar cativa ani, ca si brazi artificiali de calitate inferioara, dar cei mai frumosi brazi artificiali isi vor pastra frumusetea pe termen nelimitat (chiar si pana la 20 de ani).

Bradul artificial este mai durabil

Cele mai citite articole

Cum poate un brad frumos si puternic sa isi pastreze frumusetea si sa ramana intact? Nu-si pierde acele din cauza materialului din care este realizat. Chiar daca incercati sa tineti un brad natural cat mai departe de sursele de caldura, acesta va ajunge in cele din urma sa aiba toate acele cazute. Credeti ca ati putea sa va bucurati de o atmosfera de sarbatoare cu un brad de Craciun artificial in noiembrie?

Excelent! Iubim atat de mult atmosfera de Craciun, incat vrem sa ne rasfatam simturile pregatindu-ne pentru sarbatorile de iarna fara sa asteptam luna decembrie. Chiar daca impodobiti un brad artificial bine cotat in noiembrie, acesta nu-si va pierde acele. Crengile sale nu vor cadea sau se vor ofili. Oamenii care aleg sa cumpere brazi artificiali in locul celor adevarati sunt acuzati de ipocrizie. 

Salvezi brazi naturali

In fiecare an, putem fi siguri ca, daca alegem sa ne decoram sufrageria cu un brad natural proaspat taiat, peste 10 ani vom ucide 10 brazi proaspeti; peste 20 de ani, vom ucide 20 de brazi proaspeti. Este ingrozitor!… De ce sa luam o decizie dupa un capriciu? Pentru ca este clar ca lumina zilei. Este suficient sa va plimbati pe strazile orasului intre 5 si 10 ianuarie. In acelasi mod, doar cativa brazi autentici vor ajunge la gunoi. Nu vor mai exista brazi taiati in exces in timpul sarbatorilor de iarna daca veti cumpara un brad de Craciun artificial.

Bradul artificial este mai elegant

Un brad artificial este mult mai elegant decat unul clasic. Cu ajutorul unui astfel de brad nu te vei mai plange de faptul ca bradul tau nu este simetric, ca are ramurile strambe sau ca steaua nu sta bine pe varful sau si ca ramurile se inmoaie de la caldura.

Cele mai citite articole

CATEGORIE
Distribuie articolul: