Cele mai bune 7 filme de Craciun de vazut pe Netflix!

Cele mai bune 7 filme de Craciun de vazut pe Netflix!

Cele mai bune 7 filme de Craciun de vazut pe Netflix!

Daca te intrebi care sunt cele mai bune filme de Craciun de vizionat pe Netflix, esti in locul potrivit: iti spunem care sunt cele mai bune filme de Craciun de pe platforma. Este momentul perfect pentru a viziona sau revedea cele mai frumoase filme de Craciun in aceste luni de iarna!

Acoperit intr-o patura pana la urechi si papucii in picioare, nimic mai bun pentru a retrai senzatii copilaresti sau, dimpotriva, pentru a descoperi noi povesti incitante langa un foc de lemne bun! Iata 5 filme de Craciun de vizionat de sarbatori. Vezi intreaga lista de filme Netflix pe site-ul foxi.ro!

Vacanta (2005)

Te-ai intrebat vreodata daca viata ta este intr-adevar potrivita pentru tine? Aceasta este in mod clar intrebarea pusa de protagonistii din „The Holiday”. O americanca, Amanda campata de actrita Cameron Diaz, si o englezoaica, Iris interpretata de Kate Winslet, ambele dezamagite de barbati, decid sa-si schimbe casele in perioada sarbatorilor de iarna. Iris este pe cale sa descopere o vila de vis, in timp ce Amanda se muta intr-o casa de tara fermecatoare. Daca cele doua femei sunt gata sa ia o pauza din viata lor amoroasa, este fara a conta pe sosirea fratelui lui Iris, Graham (Jude Law), si pe intalnirea lui Miles (Jack Black) pentru Iris…

Unul dintre cele mai populare filme de Craciun: Love Actually (2003)

Povesti de dragoste care se impletesc abundent, melodii care aduc lacrimi in ochi si personaje la fel de dragute intre ele… A fost suficient ca „Love Actually” sa devina un film cult de-a lungul mai multor generatii! Hugh Grant, Keira Knightley, Emma Thompson, Colin Firth si Rowan Atkinson joaca, pe rand, rolul din acest film regizat de Richard Curtis. Se intersecteaza mai multe destine: un star rock la intoarcere, un cuplu casatorit si un prieten care are sentimente pentru mireasa, un scriitor inselat, premierul si tanarul sau colaborator, printre altii…

Alchimia Craciunului (2019)

Cele mai citite articole

Perioada de Craciun este si o oportunitate de a evada din timp. Propulsat magic in lumea de astazi, un cavaler medieval, interpretat de actorul Josh Whitehouse, cade sub vraja unui profesor de stiinte de liceu, interpretat de actrita Vanessa Hudgens, care nu mai crede in dragoste. A fost odata un cavaler si doamna lui… Unul dintre cele mai romantice filme de Craciun de vizionat cu partenerul.

The Gremlins (1984)

De Craciun, Billy primeste un mogwai, o creatura exotica draguta, care necesita totusi respectarea a trei reguli esentiale: nu-l expune la lumina, nu-l uda si nu-l hrani dupa miezul noptii… Nu va dura mult pentru acestea. instructiunile nu sunt respectate si ca chipul dragut al creaturilor nu se transforma in monstri care terorizeaza intreg orasul. Dragutul Gizmo ramane de neuitat in acest film cu o identitate unica si de gradul doi, care este inca la fel de placuta ca intotdeauna.

Holliday (2020)

Eterni singuri, Sloane (Emma Roberts) si Jackson (Luke Bracey) decid totusi sa devina parteneri pentru a petrece vacantele in companie buna, ca niste iubiti „falsi”, dar fara bataie de cap. Problema vine atunci cand sentimentele (reale) se implica…

Calendarul de Craciun (2018)

Abby este o fotografa talentata care primeste cadou un calendar de advent care initial pare a fi un calendar normal, totusi, ea realizeaza curand ca acest calendar este special: este capabil sa prezica viitorul.

Cele mai citite articole

CATEGORIE
Distribuie articolul: