CE VOR BARBATII DE LA O PARTIDA DE SEX?

CE VOR BARBATII DE LA O PARTIDA DE SEX?

Pentru ca o femeie sa afle exact ce ii place cel mai mult partenerului sau ce asteptari are acesta de la o partida de sex, cea mai usoara si simpla modalitate de a afla acest lucru este de a-l intreba direct, fara ocolisuri, putand fi chiar o modalitate de a-l surprinde intr-un mod placut – arati un interes aparte modului in care se simte acesta. Daca te gandesti, insa, ca este o intrebare care l-ar putea deranja sau daca vrei sa stii ce asteptari au, in general, barbatii de la o partida de sex, atunci raspunsurile de mai jos ti-ar putea fi utile. 

Barbatilor le place sa isi vada partenera, sa o admire 

Mai ales daca nu este vorba despre o simpla partenera de sex, barbatii au o dorinta aparte – aceea de a-si vedea cat mai mult partenera, de a o admira. Iar pentru aceasta, este nevoie de anumite pozitii sexuale care sa favorizeze contactul vizual direct – nu ezita sa te uiti in ochii lui, sa ii arati dorinta si placerea pe care le simti, sa il lasi sa iti admire fizicul, sa il lasi sa iti transmita si din priviri mesaje surprinzatoare. 

Barbatilor le place sa fie surprinsi 

Nu numai in viata de zi cu zi si in diverse aspecte ale acesteia, ci si in timpul unei partide de sex, barbatilor le place sa fie surprinsi. Bineinteles, cu surprize placute, nu neplacute. Pentru a face acest lucru, tine cont de ceea ce iubeste partenerul tau si ofera-i sansa de a se bucura de sentimentul pe care il are o persoana cand primeste ceea ce isi doreste. Alege un lucru preferat de el, o pozitie sau un loc in care sa consumati dragostea intr-un mod care ii este pe plac sau gandeste-te sa il surprinzi cu lucruri inedite, dar de care esti sigura ca ii pot placea, fara sa existe riscul de a trece in extrema cealalta. 

Barbatilor le place sa fie ghidati si sa preiei controlul 

Desi multi dintre barbati nu sunt lenesi, acestora le place ca femeia sa preia controlul, nu sa vina doar din partea lor propunerile. Atunci cand femeia are initiativa, barbatul tinde sa se execute, insa este important sa iti cunosti partenerul pentru a sti cum sa conduci lucrurile spre bine. Daca nu vrei sa preiei controlul total, macar ajuta-l si ofera-i indicatii pretioase, ghideaza-l pentru a face din actul sexual un prilej de placere pentru amandoi, nu doar un joc de cautare si identificare a lucrurilor care ii plac celuilalt. 

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

CATEGORIE
Distribuie articolul: