Bariere de parcare pentru siguranta si control

Bariere de parcare pentru siguranta si control

Bariereacces.ro iti ofera diferite bariere de parcare simple, bariere incercate si testate pana la bariere sofisticate. In functie de cerinte si locatie, anumite bariere sunt mai potrivite decat altele. Spatiile de parcare individuale pot fi, de exemplu, securizate individual folosind bariere de parcare automate. 

Pentru ridicarea si coborarea barierei, aceasta este dotata cu un motor electric. Barierele cu franghie sau cu lant sunt potrivite pentru caile de acces private, trotuarele si caile de acces. Lantul sau cablul de bariera robust este ridicat si coborat prin apasarea unui buton prin radio sau prin dispozitive de comanda externe. Aceasta bariera simpla permite accesul controlat. Oriunde barierele sau portile nu pot fi utilizate din motive optice, solutia cablului sau a lantului electronic de bariera este ideala.

Bariere de parcare pentru spatii publice

Barierele de parcare automate sunt ideale pentru spatiile publice si zonele pietonale. Pot fi instalate in cele mai mici spatii de parcare si pot fi montate discret in pardoseala. Un alt avantaj al acestui sistem de bariera, este ca nu impiedica traficul de persoane sau biciclistii. Barierele automate pot fi implementate usor si ieftin si sunt utilizate pentru securitatea site-ului si controlul accesului. 

Cele mai citite articole

Acestea sunt adesea folosite pentru parcarea garajelor, zonelor de securitate, a intrarilor in tunel sau pentru inchiderea zonelor industriale. Dar chiar si o parcare simpla poate fi implementata in mod fiabil cu o bariera de parcare automata. Toate sistemele de bariere de parcare automate sunt controlate prin elemente sofisticate cu telecomanda. 

Gama se extinde de la bariere automate la kit-uri parcare auto si sisteme de parcare cu plata. Barierele luminoase de siguranta incorporate ofera o protectie suplimentara. Acestea impiedica inchiderea barierei de indata ce fasciculul de lumina este intrerupt. Controlul sistemului opreste imediat functionarea. Aceste bariere cu lumina de siguranta sunt montate direct in stalpii sistemului sau pot fi integrati in stalpi verticali.

Indiferent daca este in mediul privat sau industrial – sistemele automate de bariere de parcare nu lasa nimic de dorit.  Parcarile pentru angajati, parcarile hoteliere, parcarile langa cladiri rezidentiale si multe altele, toate au nevoie de bariere de parcare automate. Sistemele individuale de comanda si control, precum si completarile personalizate pentru clienti, iti garanteaza solutia potrivita pentru fiecare aplicatie. 

Functiile tuturor componentelor sunt testate in avans, astfel incat sa poti conta pe o instalare rapida si o functionare sigura. Barierele sunt protejate impotriva vandalismului si, in functie de model, au un sistem inteligent de recunoastere a obstacolelor. O telecomanda optionala iti permite sa iti controlezi si sa iti gestionezi barierele de parcare automate de la distanta – optional chiar si de pe un smartphone. Bariereacces.ro iti poate oferi tehnologie moderna si confort de control al accesului prin bariere automate.

Cele mai citite articole

CATEGORIE
Distribuie articolul: