7 caracteristici de cautat la o tabla interactiva

7 caracteristici de cautat la o tabla interactiva

Gasirea celei mai bune table interactive nu trebuie sa fie dificila atata timp cat intelegi ce face o tabla interactiva de calitate, pe care o poti gasi in magazinul online Absolut Office. A sti ce caracteristici sa cauti este o modalitate fantastica de a te asigura ca vei alege cea mai buna tabla interactiva disponibila.

Dimensiune

Tabla interactiva inteligenta vine in multe dimensiuni diferite. Si modul in care o utilizezi va dicta dimensiunea pe care trebuie sa o alegi. Daca este amplasata la distanta, poti alege o dimensiune mai mare a ecranului. Daca vrei sa o folosesti in biroul tau, trebuie sa fie mai mica.

Conectivitate

Tabla interactiva trebuie sa fie capabila sa se conecteze la toti participantii fara probleme de compatibilitate, deoarece acest lucru este extrem de important. Poate ca doresti ca toata lumea sa se inscrie si sa participe la cursuri, fie ca se afla la un computer, tableta, smartphone sau chiar pe un alt smartboard.

Compatibilitate

Odata conectata la diferite dispozitive, ai nevoie de compatibilitate perfecta pe Windows, Android, iOS si alte platforme. Cu compatibilitate deplina, poti sa partajezi continutul de pe ecran si sa utilizezi proiectarea nativa pentru a transmite in flux orice continut media pe care il ai.

OS

Ar trebui ca sistemul de operare de pe dispozitiv sa fie cel de care ai nevoie.

Camere si alte accesorii

Nu toate tablele interactive au accesoriile de care ai putea avea nevoie pentru a permite interactiunea. Si daca trebuie sa cumperi accesoriile, ar trebui ca tabla sa aiba destui conectori pentru a le conecta pe toate.

Colaborare cu mai multi utilizatori 

Ar trebui ca tabla interactiva sa poata oferi accesul mai multor utilizatori cu care sa interactionezi si sa colaborezi. Aceasta inseamna ca pot scrie, sterge si muta note in acelasi timp. Si trebuie sa faca acest lucru cu detectarea constientizarii obiectului. Acest lucru permite pixurilor sa scrie automat, degetelor sa se miste si palmelor sa stearga de pe tabla.

Scrierea in fisiere

Scrierea este una dintre cele mai importante functii ale tablelor interactive. Cu toate acestea, trebuie sa iti permita sa adnotezi in PDF-uri, fisiere Microsoft Office, site-uri web si alte programe. Nu numai asta, dar ar trebui sa salveze si notele in cele mai comune tipuri de fisiere. Abilitatea de a converti note in text este, de asemenea, o necesitate.

O tabla interactiva cu un monitor tactil are un computer incorporat. Unele pot fi controlate prin atingere cu degetul sau cu un stylus. Ar trebui sa aiba un afisaj clar care nu este afectat de lumina ambientala. Afisajul este putin mai mic decat cel al unui proiector. Trebuie sa iti faci putin timp pentru a invata cum sa utilizezi eficient tabla interactiva, dar in cele din urma este una dintre cele mai bune table pentru predare.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

CATEGORIE
Distribuie articolul: