4 motive pentru care stațiile de încărcare sunt esențiale pentru afacerea ta

4 motive pentru care stațiile de încărcare sunt esențiale pentru afacerea ta

Vehiculul electric (EV) este considerat de mulți drept viitorul pieței auto. Consumatorii se îndreaptă din ce în ce mai mult către mașinile hibride și electrice. Vehiculele electrice reprezintă o pondere record în ceea ce privește cumpărarea lor, iar stații de încărcare pentru mașini electrice se înmulțesc de la o zi la alta. Acum sunt mai mult de două milioane de mașini electrice pe drumurile din întreaga lume, multe fiind așteptate în următorii cinci ani. Prin urmare, gestionarea vehiculelor electrice și a infrastructurii acestora reprezintă o preocupare din ce în ce mai presantă pentru sectoarele privat și public pentru următorii ani.

Stații de încărcare pentru mașini electrice

Simplitatea EV este unul dintre principalele active pentru proprietarii și șoferii lor. Mașina electrică este eficientă și poate fi reîncărcată cu ușurință cu un încărcător electric la domiciliu sau la o stație de încărcare publică de mașini electrice. Pentru întreprinderile mari, mijlocii și mici, nevoia de a oferi soluții de tarifare la locul de muncă crește din ce în ce mai mult, fie că este vorba de a întâmpina vizitatori sau de a spori confortul angajaților companiei. Instalarea punctelor de încărcare la locul de muncă reprezintă, fără îndoială, multe avantaje comerciale, economice și, de asemenea, sociale pentru companii.

Avantajele unei infrastructuri de stații de încărcare EV pentru companii

1. Pregătește-te pentru viitorul afacerii tale

Cele mai citite articole

Presiunea guvernului asupra companiilor pentru a-i motiva să facă alegeri mai ecologice cu privire la flotele lor va deveni probabil intensă în următorul deceniu. Chiar și pentru companiile în care alegerea vehiculului depinde de angajat, există avantaje fiscale și financiare reale în împingerea acestor angajați să opteze pentru un vehicul ecologic. Pentru companiile care doresc să stabilească un avantaj competitiv și să fie echipate pentru a face față extinderii semnificative a pieței energiei electrice, instalarea stațiilor de încărcare în clădirile lor este acum mișcarea inteligentă de adoptat.

2. Oferă servicii esențiale angajaților și clienților tăi

Pe măsură ce numărul proprietarilor de vehicule electrice crește, companiile vor avea, de asemenea, responsabilitatea tot mai mare de a furniza puncte de încărcare pentru clienții și angajații lor. Cererea de mașini electrice crește exponențial și instalarea terminalelor electrice devine o investiție și un activ esențial pentru companiile care doresc să ofere cele mai bune servicii și facilități.

3. Susții valorile companiei

În cazul în care compania ta se bazează pe importanța unui mediu durabil, lipsa punctelor de încărcare ar putea păli imaginea companiei. Acestea fiind spuse, chiar și pentru companiile care acordă o importanță mai mică ecologiei, a nu se gândi la instalarea stațiilor de încărcare s-ar putea dovedi problematică în viitor. Indiferent dacă atrage angajați calificați care doresc un stil de viață mai ecologic sau susțin o abordare modernă a infrastructurii de afaceri, prezența (sau nu) a stațiilor de încărcare la locul de muncă ar putea contribui în mare măsură la modul în care este privită afacerea.

4. Gestionează-ți eficient infrastructura

O stație de încărcare EV este simplă și ușor de gestionat: identificarea utilizatorului și controlul accesului sunt disponibile. Cardurile de reîncărcare pentru clienții companiei sau angajați sunt, de asemenea, ușor de gestionat dintr-un singur sistem online. În plus, cu tehnologie precum echilibrarea dinamică a sarcinii, nu va exista niciodată o problemă de supraîncărcare a rețelei, deoarece puterea disponibilă este distribuită automat uniform între toate punctele de încărcare conectate.

Cele mai citite articole

CATEGORIE
Distribuie articolul: